fem festa, fem cultura, fem música !!!

Qui som

L'Agrupació Musical Festival de Xaló és una banda alternativa que naix al si de Xaló arran d'una iniciativa de gent jove i il.lussionada amb la música, i amb la intenció de crear una nova agrupació professional, seriosa i dinàmica.

 

Els seus membres, majoritariament, es dediquen professionalment al món de la música i la cultura, entre els quals trobem professors de música, de conservatori i estudiants professionals de música clàssica i moderna. La base d'aquesta banda es fonamenta en gaudir fent música de qualitat i, d'aquesta manera fer gaudir al públic que ens escolta i ens acompanya.

Al llarg d'aquests anys d'experiència conjunta, hem anat millorant la qualitat any rere any dels nostres músics, i hem creat un grup musical homogeni amb capacitat per a interpretar qualsevol tipus de música que acompanye a la festa.

Així doncs, amb l'AM Festival de Xaló teniu una Banda de Música que farà els vostres pasacarrers i desfilades a ritme de pasdobles i marxes mores o cristianes. Però també teniu una banda amb el repertori propi de qualsevol conjunt instrumental i de vent arreu del País Valencià: repertori tradicional de xaranga que es complementa a un amplíssim repertori de temes actuals de pop i rock, més propis d'una orquestra de nit, que d'una banda.

A.M. Festival Xaló

 

C/ Lepanto, nº 1

03727 Xaló, Alacant

info@amfestival.com

680 105 032

© 2014 by AM FESTIVAL XALÓ. Pàgina web Oficial.