fem festa, fem cultura, fem música !!!

La Nostra Música

L’ AM Festival de Xaló és una banda de música amb la flexibilitat i experiència tant d'una gran banda com la d'una xaranga preparada per amenitzar tot tipus de festa on trobem lloc per a la bona música. Poc a poc, ha anat creixent i madurant a través del vincle de l'amistat i l'entusiasme per gaudir de la música i per anar interpretant sempre els temes més actuals i que més agraden al nostre públic.

 

Ja sabeu, ens trobareu allà on s'estime la festa, la cultura musical de la nostra terra, la nostra tradició, i sobretot, LA MÚSICA!!!!!

NOVETAT !!!

 

Una banda que és una Orquestra de nit!!! Amb el muntatge que incorpora llums, canyons de fum i robots propi d'una orquestra, a més de tots els temes que balleu tots els anys a festes - música pop nacional i internacional, disco, ska, rock...

I, amb xics i xiques que interpreten i ballen els temes que més agraden amb tu!!!!

Tot açò, aportant bon rotllo, professionalitat i facilitant, per descomptat, una oferta de festa i qualitat més assequible per a la nostra economia!

Actualment disposem d'una plantilla desde 11 fins 40 o més músics - professionals del món de la música-, depenent del tipus d'actuació que sol.licite, i tenint sempre en compte no perdre mai el nostre segell de qualitat.

Estil propi

 

Concerts de música tradicional i autòctona

Concerts de música moderna

Concerts per a tot tipus de públics

Desfilades de moros i cristians

Despertades

Passacarrers

Processons

Desfilades humorístiques

Verbenes fins altes hores de la matinada

I tot el que ens proposen!

fem festa, fem cultura, fem música !!!

Xarxes Socials

A.M. Festival Xaló

 

C/ Lepanto, nº 1

03727 Xaló, Alacant

info@amfestival.com

680 105 032

© 2014 by AM FESTIVAL XALÓ. Pàgina web Oficial.